Kerisauan 13weeks 2day mommy.

Hai mommies. Nak tanya mcm mana nak tau bby ok slain scan ya? Sy baru 13w lbih so xda lg rasa bby tndang tu sbb msih awal. Sy cuma pndai tpikir negatif sbb pernah tbcaa ada kes mommies yg tetiba bby dia xda heartbeat semasa scan pdhal sblm tu ok jer. Lgpn sy ni jnis badan rangka besar dan perut buncit sikit so xnmpak sgt bby bump. Nmpak sikit je. Kdg ari2 sy sakit sikit tp xkerap sgt dn xda bleeding lgsung pun. Last scan bby masa bby 10w. Bby ok je kata dr.

6 Các câu trả lời

Sis takde nak buat scan dkt luar ke?

3t trước

Wah sy baru tau ada alat mcm tu. Nnti sy tgok2 kat shopee. Tmakasihh cadangannya 🥰🥰🥰