Mommies yang mana satu?

Hello mommies! Antara dua ni, anda yang mana satu? Pasti dekat sini ada yang lebih pentingkan skincara dari makeup kan? dan ada juga yang lagi suka makeup dari skincare. Betul tak? Kalau betul, jom kongsikan jawapan anda!

Mommies yang mana satu?
12 Các câu trả lời

saya dua2 tak🤣 sbb saya dapati bila cuci muka pun saya akan ada alahan sbb tak suka bau skincare tu even sunscreen. tpi alhamdulillah, sebelum pregnant saya mmg jaga muka, skincare tak pernah miss. bila pregnant, muka saya susah nak breakout. muka saya sentiasa cerah walaupun nampak pucat skit2. saya akan pakai sekadar lipstick je🤭

skincare.. semakin saya mendalami skincare, semakin jarang saya bergantung dengan alat solek

skincare Manisha organic 🤭 selamat untuk ibu mengandung ❤️

Dua2 min. Sy pengumpul sejati🤣

both min🤣

Skincare

skincare

Skincare