Payudara tak sama size

Hai mommies , ada tak mommie ada masalah macam saya , payudara tak sama size sebab baby suka menyusu sebelah saja . Sebelah lagi dia kurang . Macam mana nk bg sama size smula ya ?

3 Các câu trả lời

Kena susukan kedua-dua belah secara bergilir. Dapatkan bimbingan penyusuan drpd kaunselor penyusuan bertauliah berdekatan puan.

bermaksod breast awak unbalance. nak samakan balik awak kena kerap offer baby itk directfeed dkt sebelah yg baby xmenyusu tu.