Saiz payudara

Kalau saiz payudara besar sebelah sebab baby hanya menyusu sebelah.. lama2 dia akan kembali normal sama saiz x? Atau Ade cara nk bagi die seimbang?#bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Awak kena balance kan penyusuan. Kena offer both breast. Itu cara nak bagi samakan balik saiz.

3t trước

kalau marmet membantu x? sbb baby mmg taknak hisap sebelah lagi