Ibu anak 1

Hi. Ada cara tak macam mana nak bagi payudara kembali bentuk asal? Sekarang menyusu baby 7bulan, payudara besar sebelah. Dan bila bengkak susu memang nampak ketara besar sebelah kiri .sebelah kanan xbesar dan bila anak sudah mnyusu sbelah kanan payudara kecut je. Hm suami pun selalu tegur besar sebelah. Sy jadi sedih dan kecewa #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Kena balance kan penyusuan untuk dua2 belah.

12mo trước

Normal awak. Baby awak baru 7 bulan. Teruskan konsistensi tu.