Ibu menyusu

Salam.. sini ada tak ibu yg menyusu bayi sebulan++ payudara ibu jadi sebelah kanan lebih besar dari kiri and sakit sangat kalau susu full dkt payudara kanan tu.. adakah ini normal .? Mmg size payudara takkan sama ke .? #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya selalu belah kanan lebih besar tapi takde la sakit dah macam bengkak susu semenjak anak saya usia 3 minggu. Agak2 nak penuh tu pump je. Ssya selalu pump and masuk bottle dan sejukkan. Agak2 tetiba anak nak susu tapi susu belum naik saya bagi bottlle je. Takpun marmet je.

2y trước

Sama sama. Kalau malas pump marmet je. Cepat. Sebab nak pump kena urut dulu. Otherwise masa pump puting sakit. Take care sis.

sis kena slalu pump kalau susu full tp baby xdpt isap bnyk sgt, takut jd ketulan susu tu yg sakit. lame2 bhaya blh kena operate. klau sbelah knan lebih bsar dri kiri , sis kena pump yg sbelah kanan tu.