mimpi lahirkan baby dgn keadaan yg seram

Hai mami.. Semalam sy mimpi lahirkan anak.. Bila sy sambut baby tu.. Baby sy serupa kelawar .. 1 badan mcm kelawar.. Sy nangis sedih npk tu baby.. Sy lihat baby sy semula badan dia mcm badan kucing kepala manusia.. Sy menangis lg .. Sedih hati sy melihat keadaan baby mcm tu.. Tak Lama kemudiann sy npk baby sy normal suda mcm baby lainn.. Tp sgt2 kurus Dan rambut tebal.. Hati sy baru OK.. Dalam mimpi sy lahirkan baby boy.. Adakah siapa2 yg tahu maksud mimpi tu? Smpai sekarang sy tak tenang asyik teringat tu mimpi.. ???

12 Các câu trả lời

Saya ada terbaca satu artikal .. normal bagi wanita mngandung akan mimpi pelik2 .. mimpi bnda yg tak baik .. itu normal .. smua tu punca drpda prubahan hormon .. pmpuan mngndung ni dia slalu trjaga tgah mlm.tu sbb dorg ingt mimpi2 dorg .. termasuk la sy .. normal tu .. apa2 pon sbelum tdo doa yg baik2..

4y trước

Tq sis.. Semoga semuanya baik2 saja

sme mcm sye lh tp bby sye tu lembikkk mcm xde tulang , sye pun nangis2 suami pujuk tu mainan je .. sye pun cuba relex alhamdulillah dh tak fikir pasal tu .. skng dh bersalin pun , 5bulan lebih dh anak sye ni ❤️ byk kan berzikir ye mumy 💞 jaga kandungan elok elok tau ❣️

memang kebanyakkan mak2 mengandong akan kena mimpi seram2 .. bawakkan berzikir .. tenangkan diri .. buang terus dlm fikiran .. sentiasa keluarkan kata2 positif smbil pegang perut .. x de apa2 tu ..

Xde apa2 tu sis. Mungkin sepanjang hari tgk berita psl coronovirus kot tu mimpi kelawar. Spjg pregnant ni pun sy selalu mimpi bukan2. Bgn rasa letih sebabkan mimpi. Sy harap sis okay semuanya.

Sblm tdo kena byk kan bca surah2..kdg kita ni wktu siang mikir sesuatu smpai bwak ke tdo..mcm sy gitu la..siang hri mikir hal keje..smpai ikut ke dlm mimpi..kdg truk sgt smpai ngigau😅

Sy setiap kali pregnant mesti akn mimpi pelik2. Sy mimpi bersalin kuaq ank biawak. Sy mimpi menyusu mengkarung. Tp alhamdulillah ank lahir dgn sempurna n sihat. Anggap mainan tdo.

Mainan tido je tu sis. Biasalah bila badan kita penat, apa saja boleh mempengaruhi tido- bangun kita. Jgn difikirkan yg negatif.

Badan letih masa pregy.. Sebbtu mimpi merepek.. Contoh mcm saye mimpi husband dgn prmpn lain.. Seram die lain mcm🤭🤣

Husnudzon sist..fkir yg baik2 je..insha Allah semuanya baik2..sbab sy pun mcm tu masa preggy...slalu mkin yg bkan2

sy pn slalu mimpi pelik2 sis.. sy xbw memikir sgt n alhamdulillah smlm scan 21wk baby sehat sumenye..