mimpi lahirkan baby dgn keadaan yg seram

Hai mami.. Semalam sy mimpi lahirkan anak.. Bila sy sambut baby tu.. Baby sy serupa kelawar .. 1 badan mcm kelawar.. Sy nangis sedih npk tu baby.. Sy lihat baby sy semula badan dia mcm badan kucing kepala manusia.. Sy menangis lg .. Sedih hati sy melihat keadaan baby mcm tu.. Tak Lama kemudiann sy npk baby sy normal suda mcm baby lainn.. Tp sgt2 kurus Dan rambut tebal.. Hati sy baru OK.. Dalam mimpi sy lahirkan baby boy.. Adakah siapa2 yg tahu maksud mimpi tu? Smpai sekarang sy tak tenang asyik teringat tu mimpi.. ???

12 Các câu trả lời

Sebelum tidur byk2 berdoa sis..kalau boleh elakkan tengok crita2 yg pelik2..

hahaha mungkin awk terlalu memikirkannya sampai terbawa ke tidur..