tak boleh tido . skrg 14w

Hai, kenapa ya saya x boleh tido atau xlena tido malam. Terjaga jaga. Macam tido ayam je. Mengantuk, tp x boleh tido. Dah psg zikir apa semua still sama. And kaki dua2 belah rasa lenguh sangat2 macam nk tercabut . Berapa hari ni badan gatal², mandi pun sama ja. Ada yg pernah rse mcm ni x? Buntuuuu

2 Các câu trả lời

Penah jugk rase lenguh2 kaki.. Sy bykkan ambik kalsium. Pil sy ambik, susu pun Sy minum. Insyallah bile vitamin n kalsium cukup, rase sakit2 or nk tecabut tu akn kurang.