tak boleh tido . skrg 14w

Hai, kenapa ya saya x boleh tido atau xlena tido malam. Terjaga jaga. Macam tido ayam je. Mengantuk, tp x boleh tido. Dah psg zikir apa semua still sama. And kaki dua2 belah rasa lenguh sangat2 macam nk tercabut . Berapa hari ni badan gatal², mandi pun sama ja. Ada yg pernah rse mcm ni x? Buntuuuu

2 Các câu trả lời

Saya pernah rasa semua tu. Sblum tido saya minum susu. Alhamdulillah kurang lenguh nye. Tp tido tu masih terjaga2 la. Ni dh masuk 20 weeks dh boleh tidur balik mcm biasa.

Penah jugk rase lenguh2 kaki.. Sy bykkan ambik kalsium. Pil sy ambik, susu pun Sy minum. Insyallah bile vitamin n kalsium cukup, rase sakit2 or nk tecabut tu akn kurang.