Sukar tidur siang dan malam

Hai mummies. Kat sini ada tak masalah susah nk tido? Saya dh 11 weeks 3 days tp sejak masuk 11 weeks ni saya mmg xboleh tido. Lena pun kejap sgt lps tu mmg terjaga. Mata mengantuk tp still xleh tido. Bila pejam je mcm anxiety. Saya rasa stress sgt smpai mcm nk gila rasa. Ada tak ibu2 pun rasa mcm ni? Saya takut tak tahan dgn pressure ni. #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Saya 9 weeks pun sama,lepas maghrib wajib tertidur 1 jam ,Even dah tahan mata memang akan tidur jugak.dah macam power nap,bangun je segar sampai subuh.saya akan tidur lepas subuh sampai tengahari untuk cukupkan 8 jam tidur . Awal awal memang takleh adapt, lama lama dah terbiasa .Mujur saya fully housewife.Semoga sis pun Make sure cukup tidur 🫶🏻

Sama sis. Malam tido pastu terjaga pukul 4 pagi sampai subuh. Pastu buat2 lelap je lah huhu. Bagi rehat badan je. Jgn stress2 mummy. Saya banyak rehat je kalau tak dapat tido. Layan movie ke kdrama ke. Pagi2 sis jemur sikit kt matahari tu sebelum panas terik. Kalau ada problem, kena luahkan ye jgn simpan. Jgn overthinking sgt.