Tido malam

Skrg sy 28w.. seminggu ni sy xboleh tido Mlm.. bila tido .. ade satu perasaan Yg xblh digambarkan.. KALAU baring BADAN ketar.. mmg xtahu Nak CAKAP apa.. tp bila siang, sy blh tido dgn nyenyak.. ade spe2 mcm sy? Kenapa ye? Stress r.. Bukan sbb bby tendang tp xtahu nk ckp.. mmg xlena

1 Trả lời

sama la Sy dlu. mmg tiap2 mlm smpai la bersalin mcm tu. jadi Sy terpaksa ubah pola tidur saya waktu siang utk mndptkn tenaga yg ckup. mmg x tau knp mlm Sy mcm tu. ckp pn org x faham yg Sy x blh nk tdo waktu mlm. 🤣

1y trước

Yelah.. pelik giler.. mcm tersentak pastu ade feeling pelik.. ngntok giler tp xboleh tido.. tetap kna berjaga.. klu baring pun bdn jd getar.. ade org suruh berubat.. xpnh kna mcm ni.. ank Yg k3