biji2 diperut

Hai ibu2,.umur bby sy baru 3 bulan lbih,.skg kulit diperut bby naik biji2 halus yg bnyk..adakah ini ruam lampin atau ruam panas?bgaimana nak mengatasinya?sy baru je jd ibu,pengalaman masih zero..

biji2 diperut
2 Các câu trả lời

Ruam ni. Takut ade allergic dengan apa apa ke. Kadang jenis kain baju pun boleh jadi. Sabun basuh baju ke. Kena cari punca jugak kenapa anak jadi mcm tu. Kena check satu satu takut ada benda yg die allergik

ruam rsnye ni..puan ada krim sapu?? sapukan pd bdn ank..mg cpt sembuh..aamiin.. #TAPSupermoms