Blkg badan biji2 merah time hamil

Hai, sy nak tny, ada ke ibu2 hamil prnah dpt alahan jerawat belakang badan? Sy nak kata jerawat tak, tapi mcm biji2 ruam belakang badan. Habis merah2 .....

4 Các câu trả lời

Sama la saya pun ada naik habis penuh belakang badan sampai kaki tangan badan semua naik .. ada tanya doc kt klinik dia kata tu normal sebab hormon masa pregnant yang ada kadang air mcm jerawat tu katanya air badan kita sendiri .. tapi dia ada bagi ubat sapu la sbb ada yang gatal kalau naik

2y trước

Sy kaki tgn takde, cuma naik kat blkg bdn n jerwat kat muka 😢

Samalah saya, biji2 ruam kadang siap gatal. Yg peliknya belakang bdn je, lengan takde

2y trước

Hihi sy sapu lotion je. 🤣

Samaaaa. Banyak sangat dari blkg badan naik ke leher skrg naik kat muka

2y trước

Ye betul. Harapnya begitu demi anak 🤗

sma