Ruam dkt perut

Hi ibu2 Ada sesiapa yg ada pengalaman baby dia ada ruam dkt perut? Dia mcm tompok2 merah dan ada naik biji2. Perasan lepas sapur minyak dkt perut, naik ruam n biji2. Ada yg boleh sharekn solution? 😁 Terima kasih #ingintahu

Ruam dkt perut
2 Các câu trả lời

skg anak saya pn tgh ruam biji2 juga..1st mommy kena buat...nak kurangkan rasa gatal or sakit ngn baby..pakai air sejuk lap2 dan keringkan tau..ruam terjadi dan bertambah sbb lembab dan lg 1 pakaian jgn bagi yg jenis kasar..pakaikan yg jenis lembut. nak cepat elok saya pakai krim shaklee yg penutup dia kaler coklat tu..sapu .inshaa aallah pagi ruam...ptg atau malam dh kering dan kurang.