Rasa sakit ketika baby gerak

Hai ibu2, saya sekarang dah 36w 3 days, due sya 21 mei, tapi sekarang asal baby gerak, mesti saya akn rasa sakit kat bawah, adakah ini tanda2 nak bersalin?

24 Các câu trả lời

Samala tarikh due.. sekarang ni rasa baby kurang bergerak daripada biasa dan asyik mengeras. Pinggang dan belakang Rasa nyilu sama mcm sakit semasa period. Then, susah mau bangun tidur sebab perut terasa berat. Kadang2 bila mau bangun dari baring kaki cramp sakit giler. Nasib husband tolong picit kaki, Baru dapat bangun. Asyik ke tandas. Berjalan pun slow. Syukur Masih dapat driving turun kerja.

3t trước

saya macam tu jugak 1st baby. cuma ambil supplement calcium.