Rasa sakit ketika baby gerak

Hai ibu2, saya sekarang dah 36w 3 days, due sya 21 mei, tapi sekarang asal baby gerak, mesti saya akn rasa sakit kat bawah, adakah ini tanda2 nak bersalin?

24 Các câu trả lời

sma usia kandungan kita... sy pn akan rsa skit kat bwah... lagi2 baby sy aktif snggt..

betul tu..sy pn rasa benda yg sama..sakit di sekitar ari2

Sedang mengalami jugak🥺🥺🥺 duk fikir2 jugak normal ke x😩

memang mcm tu.. sakit kat ari2.. sebab nk ujung2 ni kepala bby dh ke bwh..

Normal sis, kalau mengeras kerap tu ah tanda2 lah tu

3t trước

Xjuga sis, kdng mengeras ni normal juga, tapi kalau dia selalu saja mengeras, sakit bhgian pelvic, sakit pungung tu tanda2 juga,. Ada juga contraksi palsu sis.

normal sis. kepala dia engage dah tu. semoga dipermudahkan.. ❤️

ya sgt rasa skt bla baby gerak😮‍💨

saya pun sama , start 26weeks , baby gerak bawah rasa sakit

Ye dah nk bersalin dah lah tue.. 😊Semoga selamat bersalin.

3t trước

Biasalah tue rasa sakit kat ari.. Sebab baby dah besarkan😊😊

saya 35w mmg slalu keras perut nak2 masa dia active