21 Week tapi tak rasa baby gerak

Saya first mom. Dah masuk 21weeks tapi saya tak rasa atau tak perasan baby gerak . Ke sebab saya berbadan besar? Rasa mcm mana klau dia gerak? Hmmm kadang risau , ke sebab first mom . Kadang baring letak tangan nak rasa gerak gerak tapi tak rasa pun.

4 Các câu trả lời

kadang first mom memang lambat perasan gerak baby. next appointment tanya doktor pasal kedudukan uri. kalau uri duduk depan pun boleh buat lambat rasa baby.

2t trước

Ohhh i see, okok esok ada checkup. Saaya tny doc. Tqvm

Saya anak sulung 28w nak start kena chart tu baru rasa sepoi sepoi. 😅 Haha. Sbb kita baru kot, kurang sensitif. Preggy 2nd ni 17 - 18 w rasa dah.

2t trước

Itulah, haha risau.

blh jd. sy bdn berisi pun dlm 23w baru perasan