bayi meneran selalu

hai ibu2 ada tak pengalaman baby 2week kuat meneran dah tnya doctor tpi doctor kata normal tpi yg buat stress ni bila mentua asyk risau bnda yg sama biar pun dah bgtau normal.tmbh stress bila dia kata nak bawa berubat dan dia sllu urut bgian bawa perut kiri kanan bby tu.sy stress laa risau anak sy jd bnda lain2 elok2 sihat dah jd ke bnda lain pla karang.tp nak bersuara nanti jadi isu pula dh bgtau husband n husband pun kata normal.

2 Các câu trả lời

Dia meneran sbb nak membesar. Normal sis, meneran smpai merah2 muka tu. Jgn risau ye

3y trước

terima kasih yaa

normal je. nnti dah sebulan mcm tu dia hilang sendiri.

3y trước

same2 awk