stress..!

Sy bersalin secara czer..dah pon abis pantang..tp susu bdn kurang..org ckp kalu nak byk kita kne sentiasa happy..buat bnda yg kita happy..yg membuatkan sy happy minum ais mcm milo ais, tealive n etc..tp benda tu suma x leh nak minum..bila xleh nak minum sy jd stress sgt smpai fikir knapa aq kne hadap bnda ni suma...smpai kdg2 slhkan baby..buat xtahu bila baby nangis..kdg2 fikir baik mati jela..hurmmm..mcm mna nak handle perasaan mcm ni..takut jd lg teruk..please help me..??

1 Trả lời

Minun air suam je sis.. 3 liter utk ibu susukn bayi.. Klu sampai fkr mati, better sis luahkn atau jumpa doc...