Kedudukan baby

Hai.. Hrni sy dh 13w5hari.. Ni anak ke3.. Anak 1st n 2nd ok xde morning sickness dll.. Tp y ke3 ni teruk sikit.. Mkn sikit, muntah blk.. Jd berat pn xnaik sgt.. TCA kkia 2mgu lg.. Nk cek heartbeat pn tgu tca nnt.. Jd mcm mana nk tahu kedudukan baby tu yer.. At least tahu bby ok dlm perut..

1 Trả lời

Nak tahu kedudukan kena scan. Kalau puan risau boleh je ke klinik swasta untuk scan. InsyaAllah as long as puan makan minum (sikit takpe tapi kena kerap) & tak dehydrated, baby pun okay😊