berat xnaik..

Ade x yg mcm sy.. Berat xnaik.. 14w6d Nurse suh mkn.. Sy mkn ok selera ok.. Cume sebb xsihat ni.. Bile batuk n tekak gatal.. Automatik kluar blik ape yg sy mkn.. ? Septut kne jumpe 1 bulan sekali jd 2 minggu sekali.. ? bile la nk sembuh batuk.. Mcm2 petua buat xjln.. Sy xde morning sickness langsung

1 Trả lời

Susu ibu dan asid folic jgn tggal ye....mkn buah2 utk tmbhkan khasiat baby...

4y trước

Sy guna obimin jgk...susu sy minum susu wildan..alhamdulillah boleh telan