Pregnancy test strip

Hai guys sye ingn brtnya knp ya sye test pregn gnakan pregn beli di frmasi naik 1 line sdgkn sye guna test strip yg sye beli shopee naik 2 line sama adkh itu chemical pregnancy atau pun sye betul pregnant yaa mohon pencerahan nya ya????

2 Các câu trả lời

kalau saya baca dalam group ttc, ramai cakap test strip dr shopee selalu bg result false positive.. tp untuk kepastian, tggu lagi seminggu dan test semula yg beli dr farmasi.. semoga ada rezeki..

2y trước

ohhh ok fahamm terima kasih

Sekarang tgh period ke? Kalau masih belum period try test lagi 3/4 hari. Cuba dip n tell punya brand. Yg tu dpt detect awal. Semoga ada rezeki

2y trước

ikotkn period lgi 3 hri tpi xde pon tnde² nk period tuh.,,,ok² terima kasih ya