Pinjam mata korang skjp

Pinjam mata korang kejap.,try korang tngok line yg sye bulatkn tuh adkh 2 line ya mohon jawapan nya?? #pleasehelp #ingintahu

Pinjam mata korang skjp
15 Các câu trả lời

Sy pernah buat mcm ni. Pakai apps kan. Bgi org lain nampak desperate la edit la ape la. Tp ttc je faham rasa tu mcm mana. Semoga makin terang line awk ni ye. InsyaAllah Allah tau apa yg terbaik ❤️

2y trước

To laa padahal kita x edit pon.,,insyaallah amin²🤲terima kasih awak

rsa mcm 1 line je tu dik.. insyaa allah ada.rzki nti..atau sy rabun ke😂cba chek lgi smnggu dua ye..moga Ada rzki.. aminn 🤲😍

Sis pkai upt lain . Sy hari tu awal cek pkai upt nie mmg tak brapa nmpak tp rasa mcm mmg double . Guna upt line baru nmpak

2y trước

Sama2 awak🥰

saya nampak dua line tpi trlalu samar.. lagi 2 hari, sis check semula.. semoga ada rezki untuk sis..

2y trước

insaallah harapnye cmto lh aminn 🤲

sy mcm ada nmpak tp vvvfl..cuba lg 2 3 hari makin pekat sis pregnant la tu.moga ada rezeki ye sis..

2y trước

sye pon nmpk jugk tpi x memasal sorg hamba allah ny ckp sye edit ahahaha

mcm double line tp 1 line kabur sangat²..try 2week lg..atau try guna upt jenama lain pulak.

hi sis, sudah check upt? share la sedikit berita.. sy dh lama ttc.. last keguguran last year.

2y trước

haii awk.,,msih blom ad rezeki lgi

Repeat lg lps 48j. Hcg meningkat setiap 48j. kalau positif upt akan makin terang awak

2y trước

amin² semoga doa ny berbalik smula pde awk yaa

xperlu sampai mcm tu sekali edit nye. btw 1line tu.

2y trước

Jangan cakap macam tu, Cuba kalau terjadi Tempat awak? Awak nie ingat bende bende nie boleh buat main ke? Cuma fikir logik sikit. Kalau tak reti jaga perasaan sendiri, jangan nak sakit kan hati perasaan orang lain.

Hi sis cuba try yg digital 99.9% tepat saya baru test malam tadi

2y trước

okk awak nnti sye try ya.,btw terima kasih ya