pregnency test strip kabur..

Asalammualaikum mommies sye dh buat test 5 kali.. Pstu satu line terang satu lgi kabur.. Adakah saya hamil... 😊

pregnency test strip kabur..
5 Các câu trả lời

adakah hamil? Ya insha'Allah. knp kabur? krn hcg dlm bdn msih rndah. prlu test lg? ya..hri2 pun boleh.tiap pg guna urin sblm mnum.

4y trước

tp prlu ingt...wktu bgini mmg agk struggle..boleh brlku chemical pregnancy...sbb tu tiap pg kne test upt.smpai lah terang.lg bgus guna upt yg brbeza brand.. ape pun.moga dprmudahkn.

test lg dlm msa 3-4 hri,ptutnye makin terang sbb kndungan hcg meningkat stiap 48jam

Upt ni selalu menipu. Better guna upt lain.

test pd hari yg sama atau hari lain?

4y trước

Tdy dh cek.. Dh naik terang skit😊

Tahniah