ectopic pregnancy

Assalamualaikum semua..hari ni sye pegi klinik kerana ada rasa sakit bahagian perut belah kiri..doc scan ada something kat rahim..doc test urin sye positif pregnant tp line t kabur sikit..doc suspek sye ectopic prenancy..2/9 sye bleeding, sye ingat tu period, jd sye x tahu sye pregnant..ada mommy2 kena mcm sye x? Blh kongsi sikit..

2 Các câu trả lời

Sakit sebelah sahaja dan bleeding tu tanda² kandungan ektopik. Kandungan luar rahim. Ikut saranan doc. Kandungan ektopik ni, 8w dh blh pecah tiup rahim tau.. Sbb tu perlu sgera tahu ttg kandungan normal atau tidak..

5y trước

Harap2 xde pape la ye..aminn..

Masih bleeding lg ke sis