Makan je muntah, makan je muntah? Baca ni!

Ibu hamil dengan muntah berpisah tiada kan?🤰 Jom cuba baca & amalkan beberapa tips di bawah 🙆‍♀️ Semoga ianya dapat membantu kita semua 🥰 Komen jika ada yang dah try & berkenan ya! *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Makan je muntah, makan je muntah? Baca ni!
8 Các câu trả lời

First trimester saya mcm ni.. tapi kena sebelah malam je.. siang ok je, masuk malam teruk kena.. Alhamdulillah masuk 2nd trimester semua jadi ok and smooth.. semoga semua bakal bakal ibu dipermudahkan urusan! 😘

Sya pregnant anak no 4..bru 8 minggu..MMG letih..lepas mkn muntah..minum air muntah.kadang lepas mkn nasi x minum air terus..takut muntah...kadang MLM demam..jadi x larat...adoi...MCM mne nk buat

3y trước

betul..MCM air paip...misi ckp kena masuk air KLU x larat sgt...adoi...NGN mulut PON MCM air paip..selalu berair mulut...

akan di cuba tips kurangkan muntah. pregnant kali ni memang muntah dan xda selera makan. makan muntah berus gigi muntah minum air muntah hidu bau masakan muntah.

3y trước

InsyaAllah..tak tahu lagi..baru 8minggu.

Sy dh 11 weeks still morning sickness since 5 weeks . Teruk. 🥺🥺🥺

Alhamdulillah saya tiada morning sickness ni

Saya dh 7 minggu 4 hari but still tak muntah muntah.. Normal ke?

3y trước

Owh ye ke sis... Sy mgndung ank prtama, tu yg x tahu.. Alhamdulillah la klau xde alahan, senang skit nk buat kje harian☺️

Betul. Gosok gigi mesti muntah.

👍🏻👍🏻😊