Punca Sembelit Ketika Hamil

Haa, ibu-ibu hamil perlu tahu ya sembelit waktu hamil ni perkara yang normal. Cumanya ia memberikan sedikit ketidakselesaan pada anda. Untuk elak dari terkena sembelit, ketahui dahulu apa punya yang menyebabkan sembelit boleh berlaku.

Punca Sembelit Ketika Hamil
10 Các câu trả lời

bahaya ye sembelit.anak 1st Alhamdulillah tak de apa² mslh. anak 2nd sembelit sampai buasir. sakit sgt.duduk pun rasa sakit.nak berak rasa takut sgt. Alhamdulillah lepas je bersalin buasir terus hilang macam tu je. tak tahu pergi mana 😂

🙏🏻

Punca sembelit: tak cukup minum air.

🩶

🙏

👍

👍🏻

👌🏻

👌

🩶