Punca sembelit sewaktu hamil🤰

Hi ibu-ibu semua🥰 Sering kali sakit perut dan sembelit ketika hamil😥 Tak pasti puncanya dari mana?😞 Jom ketahui punca-punca kepada permasalahan ini ❗️ *𝐍𝐎𝐓𝐀 : 𝐋𝐈𝐊𝐄 & 𝐒𝐈𝐌𝐏𝐀𝐍 𝐏𝐎𝐒𝐓 untuk rujukan masa hadapan.

Punca sembelit sewaktu hamil🤰
4 Các câu trả lời

Sejak pregnant yg first ni selalu sangat terjadi sembelit tiap kali nak buat..boleh share pape tips tak??kdang tu smpai menangis dlm bilik air sorang2 😫😭

selalu minum air mineral bnyk2, mkn sayur2 hijau dan makan buah-buahan... alhamdulillah sy amalkan tiada sembelit time pregnant.

anak 1st kena sembelit ms pregnant dan pantang.. ni skrg anak 2nd pun tgh terseksa sembelit.. aduhai la..

selalu kne sembelit ni🥺

4y trước

sabar ya mommy. Cuba amalkan tidur awal pada waktu malam Dan kurangkan makan pada waktu malam☺️