Ragam Anak Anda Hari Ini

Haa, apa ragam anak anda hari ini Mommies? Cuba share sikit dengan mmomies lain dekat ruangan komen!

Ragam Anak Anda Hari Ini
48 Các câu trả lời

setakat ni ank sye tengah demam,and die okay ajee cuma x tahu die nak ape tu shaja

Bila with mummy no problem but A, B, C, D semua ada bila daddy dia ada.. how?

mengamuk ngantuk tp paksa mata xnk tidur.. jenuh mcm2 pesen buat nk bg tidur

Mogok susu kot.. 🥲🥲🥲 Semoga anak saya tak reject botol aamin

merajuk kuat skrg ni..maybe tahu adk dia nk keluar xlma dh..

Setakat ini jam, anak OK. Tiada ragaman

entahlah knp meragam waktu siang.. malam elok je.. #4Month

b.sepahkn rumah..pastu mknan bnde bkn2..adui la ank..huhu

taknak tidur malam ,,, not sure la sbb gigi or what

suka baling barang² berat kat semua orang..😓