Keadaan Anda Pagi Ini Bagaimana?

Bangun sahur tak tadi? Haa, jangan ditanya mood pagi-pagi macam mana sebab banyak ragam yang jadi. Pagi Min 'boleh tahan lagi' hehehe... mommies lain macam mana?

Keadaan Anda Pagi Ini Bagaimana?
27 Các câu trả lời

Bila berpuasa, memang saya jadi hypoglycaemia sebelum pregnant sebab ada penyakit (bukan diabetes). Masa test MGTT berpuasa pun dah 3.2mmol. Tak boleh bangun sebab pening sangat.

3mo trước

Kalau hypo,kena buka puasa terus sis. Kena check gula kurang dari 4, tak boleh puasa. Jangan tunggu waktu maghrib,terus berbuka. Saya pun dlu masa MGTT hypo. Tapi masa bulan puasa ni better skit lah gula saya 4.6

B dah la x larat tgh mengandungkan anak 2nd. anak 1st plak bila tdo mlm kuat sgt meragam. dari dia baby sampai umur dia skrg 1t7b. ibu ni dh jd zombie.

A. Tapi mengantuk sebab bangun jam 2 lebih tadi.

B. Letih & lesu 3 hari dah sleep debt. 😮‍💨

3mo trước

Kalau ank masih sorang, baby tido awak tido la sekali ya. Saya tido 2.30pg,bgn 4.50am. Ingat 7 am nak tidur kjp, tapi ada 2 makhluk yg aktif pepagi. Memasing tido lewat, tp jenis morning person. Mak ya kepala dh tingtong. Menghitung hari ahad je ni. Husband cuti. Saya nak topup balik tidur.

letih Dan lesu Mentah Tak larat

letih dan lesu serta tak larat

B. letih lesu. mood swing.

C E ALHAMDULILLAH

F. Tak larat!!

tak larat..uhuk