Dalam kenangan

Esok nak buang semua upt ney ,,, moga tahun depan ada rezeki kami suami isteri ,,, kadang2 rasa sedih bila ddk sorg2 bila la agknyaa yee .. moga allah perkenankan doa kami ... AAMIN 🤲

Dalam kenangan
47 Các câu trả lời

terharu nyaa sy . ramai yg kasi semangat .. allahuakhbar . terima kasih byk2 semua puan2 ... moga sy terus sabar dan redhaa .. moga tahun depan ade rzki sy dan suami ... Aamin

Semoga diberikan kekuatan puan. Puan diuji sbb puan kuat and menjadi terus kuat. Rezeki Allah itu luas. Semoga Allah perkenankan doa puan. Jangan putus asa yaa 😘

3y trước

alhamdulilah trme ksh puan 🙏

InsyaAllah , Allah perkenan kan doa sis untuk hadirkan malaikat kecil duduk di rahim sis , kalau boleh sebelum bersama suami doa dulu niat insyaAllah dipermudahkan

3y trước

aamin . baik sis . trme ksh sid

allahuakhbar ,,, terima kasih semua doa nyaa ... sy akan trus berusaha ,,, terima kasih semuaa 💞💞💞

3y trước

sis cuba amalkan air rebusan buah zuriat..saya masa awal kahwin terus amalkan air tu dgn hsband.. alhamdulillah sebulan stgh mcm tu dh lekat..

Teruskn berdoa n usaha ya.. saya 9thn brulah Allah bg rezeki ni..bersangka baik ngn Allah.. mg akn ade rezeki awk nt inshaAllah amin yra..

3y trước

alhamdulilah ,, rzki puan ... sy taon dpn msok 12tahun ... inshaallah ade rzki nnt

Semoga diberi rezeki anak utk awak berdua ❤️ InsyaAllah rezeki ada, cuma mungkin yg sampai rezeki lain dlu..

Semoga Allah mengurniakan yang cahaya mata buat sis dan suami. Dan dipermudahkan segala urusan sis 🤲🏻 aamiinn

moga ada rezeki untuk awak, moga Allah tiupkan malaikat kecil dalam rahim awak, ❤️ Aminn ya rabb🤲🏻.

Sabar ya sis. Doa2 banyak.. In sha Allah, satu hari nanti Allah S.W.T kabulkan segala doa.. Aamin ya rabb