Sabar itu indah

Hanya mampu bersabar ... Moga kalian juga dikurniakan zuriat satu hari nanti Aamin 🤲🤲 #ttc11year

Sabar itu indah
2 Các câu trả lời

Hi sis Mastura..even post nie 3 bulan lalu..mana tau kot2 sekarang sis dah ada rezeki..tetapi jika belum harap sis banyakkan bersabar yer..sis pun mcm sis Mastura juga..after ggur pda oct 2020 masih belum ada rezeki lagi skrang nie..sis doakan semoga sama2 kiter dikurniakan zuriat satu hari nnti...#ttc13year..

3y trước

trme ksh sis 🙏

sama lah mcm sy masa mula2 nikah dulu.. setiap kali cek mesti hampa, sampai thp dh mls nk cek klu period lmbt..