doakan saya ❤️

mohon doa untuk saya ya ibu2 hebat, moga Allah rezekikan saya untuk pregnant bulan ni. agak sedih bila selalu ditanya ibu saudara "dh ada baby ke" .rasa cemburu sbb menantu dia yg nikah kemudian dr saya lekat dulu ? tp saya percaya rezeki Allah ,inshaAllah tiba waktunya saya akan dpt rasa kehadiran malaikat kecil dlm rahim ? moga Allah bg kekuatan buat saya & para ibu yg sdg TTC .saya doakan yg terbaik utk kalian ❤️

13 Các câu trả lời

Ameen.. faa pun sama. kawin dgn anak tunggal.. bila pergi sana sini.. semua dok pegang perut tanya. kadang2 ada smpai hint mata.. emm masatu mcm down je rasa.

4y trước

Aminn Ya Allah Ya Mujib 🌼 thankiuu 😉

Aamiin. InsyaAllah dear. Allah sebaik2 perancang 🤗. Kita do akan yg baik2 yg penting usaha dn terus berdoa. Aamiin

4y trước

Betul dear. InsyaAllah

aminn...semoga dipermudahkan ye.. insyaallah ada rezeki satu hari nanti..

4y trước

inshaAllah ,aamiin. terima kasih ats doanya dear .moga Allah rahmati selalu 😘❤️

Amin..semoga allah juga memakbulkan doa sahabatku ini

4y trước

Amin

Amin , semoga dipermudahkan yerr . ♥

4y trước

aamiin, terima kasih ats doanya bakal mommy hebat 😍❤️

Aamiin..stay positive❤

4y trước

inshaAllah ,terima kasih dear .may Allah bless u ❤️

Amiinnm..

4y trước

terima kasih mommy hebat, moga Allah rahmati selalu ❤️

aminnn

4y trước

terima kasih mummy cantik 😍 may Allah bless u 😊

Aminn

4y trước

terima kasih dear ❤️ tahniah ya bakal jd mommy, doakan sy juga 😍

Amin.

4y trước

terima kasih dear ,may Allah bless u ❤️