39week6day

Due date patut esok tapi baby takde tanda nak keluar lagi ? seronok mungkin dalam perut tu ? ada cara tak nak percepatkan bukaan ..

3 Các câu trả lời

Kerap bersama suami, air mani suami induce semulajadi. Masa ni juga boleh makan nenas utk senang bersalin (baby dah sempurna kejadian dan dah matang bila2 boleh keluar ). Kerap berjalan, jalan itik.

Kerap bersama suami n buat squad jln2 if ada minyak kelapa minum insyaAllah bukaan ada