ESOK DUE DATE

Takut pulak nak pergi hospital sebab tak suka tunggu lama lama . Baby taknak keluar lagi ke ? hm tanda tanda pun takde lagi .

2 Các câu trả lời

Sy due patutnya smlm..tdi bru gi ambik surat serah diri..nurse yg jga awak takda inform nk bg surat ke apa ke?

kalau dah 40w tapi belum ada tanda boleh ke terus serah diri tanpa surat?

1y trước

sy lusa due. 24/6 . tapi pagi tdi sakit cntrction.cek dh 3cm.ni mlayan cntrction.kk sy bg surat serah diri awal.trus bawak je.