36weeks6days

Hii mommy just nak tanya sy dh 39week6day Tapi still Xde tanda apa2 untuk bersalin hanya ade rasa memulas dan perut mengeras jee💆🏻‍♀️and esok due sy first baby apa patut sy buat yee?!?ade tak mommy2 yg pernah alami mcm ni?!? #firstbaby #pregnancy #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Kalau x sakit maknanya blum lg sbb sakit contraction mmg lain drpd mengeras biasa. Sis banyakkan squat and exercise kaki butterfly tu utk cpt bukaan jalan. Sy dri 4cm trus ke 7cm dlm masa sejam je sis . Tgk kt tiktok bbnyk vid

perut memulas & mengeras tu tanda2 nak bersalin daj sis. ready2 bag2 sis dalam kereta dah ya