40 minggu

Harini due date, tapi baby masih seronok tknak keluar ye, mcm2 cara dah buat nk cepatkan bukaan tapi still seronok duk dalam perut🤭 30/4 kena serah diri kalau tknak keluar lagi😅

2 Các câu trả lời

sama la kita sis😅 saya due date 25/4. Doc bagi 1/5 ni utk serah diri. Baby selesa betul ye duduk dalam perut😂

1y trước

Sya 20/4 pun blum bersalin sis..dh masuk 40minggu5hari Harini..tp blum ada tanda2 nak bersalin lagi...27hb kna serah dri..

Sya due date 20/4 pun belum juga bersalin sis..😅dah 40week4day Harini..27hb kna serah dri

1y trước

itulaa tu seronok sgt dok dlm perut, insyaAllah semoga urusan kita semua untuk bersalin dipermudahkan