Kenapa Tak Boleh Nak Terima Susu Ye Masa Hamil ?

Dlu kalau nak membuang memang Senang je, walaupun minum susu still ok, tapi leps pregnant dah 7 weeks nie, kalau minum susu jee, asal nak membuang mesti perut sakit2 dlu memulas2 bru nak membuang, itu pun masa membuang Sakit jugak perutnya 😭 Ada tak mommy yg macam sy ? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

Sy minum susu dutch lady kotak je. Sy jd tak boleh membuang bila strt consume obimin.