Normal ke???

Hi, normal ke kalau baru 4-5 weeks pregnant, asyik rasa sakit perut nak membuang je. Lepas makan mesti membuang 😌

5 Các câu trả lời

Normal Ibu. Saya pregnant Insha Allah no 3, alami yang sama. Rasa nak membuang. Kerap kencing. Tanda rahim sedang membesar. Cek UPT, positive. Semoga Allah mudahkan urusan semuanya selalu ❤️

Samaaaa. Hahahaha. Normal la tu rasanya. Jangan fikir sangat taw. Semoga kita semua dapat bersalin dgn baby yg sihat bulan 2/2024. Aamin 🤲🏻

Sama saya pun . Tak apa kita fikir yang baik baik semoga semuanya dipermudahkan untuk kita melahirkan baby bulan 2 2024 ❤️

Sama la... sakit perut je nak membuang.. lepas membuang rase lega je.. mungkin rahim tengah mengembang..

Bila awak detect preg ? Sy dh delay period 4 hri

1y trước

Saya detect sehari sebelum period. Sebab badan rasa lain n perut kembung. Sekali cek naik double line. Alhamdulillah. Awak try lah cek upt, mana tahu ada rezeki ❤️