Perut Cramp

Dari stat pergnant bru arini datang nya perut cramp...sebu..mcm sengugut.. normal ke ea rasa cramp ni..sy bru 9weeks.. tadi pegi scan doc ckp xnmpk sgt sbb perut tebal.. ?.. risau plak sbb rmai bgtaw 9weeks da ada jntung bby..tpi kita bru ada kantung.. ?

Perut Cramp
30 Các câu trả lời

InshaAllah sis tggu next oppointment moga kandungan Kita Allah rahmati Allahuma amin

Cramp itu normal....in sha allah nati cramp tu hilang sendiri bila perut makin besar

saya pernah scan dekat epau, doc scan atas mcm ta puas hati, buat tvs baru nampak

Cuba sblm scan tu sis byk minum air masak... Nurse ckp senang nk nmpk bby

Takpa doa yg baik2. Nanti ada scan lagi kan ? Jangan skip folic acid dan susu.

4y trước

Klau cramp senggugut tu normal selagi takde bleeding + sakit melampau. Takpa nanti boleh nampak janin sekali.

Normal sis.. Sy ank first 9w x nmpk.. Msk 11w bru nmpk.. Tgk ats owg jgak..

4y trước

Btl.. Jgn ikt owg.. Isyallah nampak nnt.. Slgi x kuat darah.. Mksd nyer ada la die kt dlm😊.. Cuma die myorok.. Hehe

Its normal sebab badan kita biasa hadapi period/datang bulan

Saye pun 9 weeks baru ade kantung ...saba ye doa bnyak2..

Normal, bwh 10 minggu mmg susah nk nampak, jgn risau

Dekat screen yg klinik scan takda display ke berapa week?

4y trước

Selalu klau scan akan naik brapa week.. mungkin doc tak dapat cari kot heartbeat, sbb pnah scan dkt kkia doc scan tak nmpak heartbeat tapi doc dkat emergency dgn wad hospital scan nampak je..