Perut Cramp

Dari stat pergnant bru arini datang nya perut cramp...sebu..mcm sengugut.. normal ke ea rasa cramp ni..sy bru 9weeks.. tadi pegi scan doc ckp xnmpk sgt sbb perut tebal.. ?.. risau plak sbb rmai bgtaw 9weeks da ada jntung bby..tpi kita bru ada kantung.. ?

Perut Cramp
30 Các câu trả lời

Normal sis . saya 10 mggu tk nmpk bby lg . ad kntung je

5y trước

Doa bebanyak sis...sma dgn sy.. 8weeks kantung ja ada... tggu repeat scan ni..In Shaa Allah moga smua baik2 ja.. risau sbb dlu penah chemical pregnancy...

Cramp tu normal. Takpe sis, nnt try pegi scan lg.

Dont worry sis...mungkin dia bersembunyi tu..

5y trước

haah...doc ckp perut tebal xnmpk lg..☺

Normal sis, mmg rasa camtu 😀

Normal sis.. Tanda2 awal kehamilan tu

5y trước

Risau kn...sbb 9weeks bru ada kantung...lg plak kt sni yg post 9weeks da ada heartbeat bby...

Normal sis. Jgn risau ya

Normal..😉

Normal sis..

Normal