Cramp perut

Normal ke selalu sangat cramp perut? Risau sbb nya kerja & tugasan yg perlu pergerakkan yg pntas.. selalu sgt cramp perut kalau penat & xckup rehat..

1 Trả lời

Normal tapi kalau terlalu kerap takut jd bahaya pulak. Takut contraction. Masa sy pregnant dulu, sy pakai pregnancy belt support sebab keje sy memerlukan kerap berjalan dan kadang2 ada masa kena angkat berat jugak. Sy memang akan curi2 masa utk berehat kejap baru sambung keje balik.

3y trước

Awal lagi tu. Better pegi cek la. Sebab macam2 risiko ada