Sakit perut hilang

Mase 4 Dan 5 minggu perut asyik cramp manja...time nak tido time berjalan ke mesti Akan Ade rasa..dah g check n scan mase 5w5d doktor ckp rasa cramp tu sbb dinding Rahim saya kembang tebal elok... Tibe2 mase 6 minggu rasa tu hilang....dah jd risau plak sbb saya ni Ade history gugur ...kalau alahan tu pun dah start slow down mungkin sbb saya amek supplement utk hilangkan mual..hmm semuanya jd confused xnak alah tpi bile alah kurang jd susah hati plak..saya confused la..patutnya lg 8 hari saya pegi scan sbb doktor nk pntau sbb kite Ade history kan... Tpi suami ckp tmbah lg seminggu baru pegi...

1 Trả lời

Rasanya xde pape, selagi xde bleeding/spotting tu jgn risau..bkn semua org kne alahn..sy thn lps pon ggur sbb bby xde hbeat..alahn xde sgt..thun ni sy pregnt,dh 38w skrg..awal2 risau jgk sbb alahn xde sgt.,bezanya kndgn ni xde spotting..spotting pling sy risau drpd alahan..start dr spotting la tau2 je missed miscarriage

4t trước

Insya Allah terima kasih