Pergerakkan Baby

Now sy dah masuk 19w6days . Beberapa hari yang lalu sy ada rasa mcm gerakan sekali ( macam baby kick ) but just once . After that tak pernah dah , but everyday every moment tgok perut sbb nak tgok if ada gerakan.. tp takda.. Normal tak ? ?

1 Trả lời

Maybe yang awak rasa tu bukan gerakan lagi . Maybe angin dalam perut . Baby kalau dia dah start gerak dia akan terus gerak dan makin lama makin aktif dan kuat . Ibu pun kena aktif juga tau . Tapi boleh pergi scan kalau risaukan keadaan baby

5y trước

Tq sis . Esok akan pegi klinik. Insya Allah baby dalam perut baik2 jee . Tq sis 😍