29 minggu

Dah masuk 29 minggu.. badan sakit..lenguh.. xbermaya... Camne nak bagi rasa xselesa di bhgian blkng tu hilang erk..

56 Các câu trả lời

Sy suruh suami sapu minyak dekat tulang belikat and picit lembut. Terpaksa sbab tak tahan sgt rasa stress kalau sakit bdn belakang 🥲

dh nk msuk 30 weeks perut tiba2 membesar dgn ketara dan kuat mkn so ianya buat berat bdn nakk mendadak 2kg.. normalke

suami slalu urut dngn mnyk panas ,jdi kuranglah sakit pinggang dan sebagainye aslkn jngn sentuh depan perut je

sy pon 29week. sakit2 bdn. pinggang punggung. nk tido pon tk selesa. kdng tu kebas. tpi ank dlm perut aktif je.

mkai minyak TYT ..sblum tido ..urut dekat belakang ..Sya sllu mcm tu ..lepas tu ok ..tido pun lena

samelah belikat sakit pergelangan tangan sakit.. 😭😭😭, sy suruh husband urutkan, lega sikit..

29minggu 5hari. . sakit semua badan. .

2y trước

eh sama sis .. sya pun 29 mngu 5hari .. kadang mcm rasa org yg kena slepped dics plk 🤭

tengok kat youtube kurang kan sakit belakang sis saya amalkan meskintak hilang boleh laj bagi kurang

sy 30w, sm jgk. bila nk tdo, mtk suami @ank sapukan mnyk angin kt blkng.. lps sapu bru ok, blh tdo.

samaa,, ingtkan sy sja yg rasa mcm ni.. hmm tdur pun penat, sesak nafas mcm bru angkat benda berat