Berpantang czer hari ke 29

Rasa sakit mencucuk belah kanan..x pasti luka belah kanan yg sakit ke..atau perut di bhgian ats luka yg skit..kjap skit kjap hilang

1 Trả lời

sis ada tgk tak kat parut potong tu .. letak cermin bwh perut tgk, klau ada kesan merah2 kt parut tu, mmg ada jangkitan sis .. kena check balik .. klau xde nmpk merah2 ke ape, tu normal rasa sakit2 .. sy fully rasa xsakit kt tmpt potong tu, lepas 3bulan .. sepanjang 3bulan pertama tuu mmg rasa nyilu pedih sakit cucuk2 semua .. tp gi check klinik, doc ckp parut okay, bersih jahitan kemas tertutup elok ..