Pregnant feelings

I am in my 29 weeks now. Sejak 1 week ni kadang² bila terlalu berdiri,berjalan / buat kerja tanpa henti selama 2 jam macam tu sy rasa pening / berpinar mata. Lepas tu kerap rasa susah nak bernafas. Elok tidur jadi xselesa sebab nafas tu. Kadang duduk² tgh memasak rasa megah sangat. Dah siap buat kerja tu lenguh² dah badan sis. Malam lagi kaki ni asal tidur kaki sakit mesti 10 10 min nak kena pusing kiri kanan.#1stimemom

2 Các câu trả lời

mommy ada pantang manis ke? kalau sy, sbb gdm on diet..jd mmg selalu pantang manis..tp bila terlebih pantang, sy akn jd berpeluh2 pening, mengah2..bila jd cenggitu..terus sy pergi kacau air milo letak gula sikit..terus jd ok..hihi..take care mommy & baby ye..banyakkan jugak rehat🙂

2y trước

betul mumy. sy gdm on ubat. xperna dah minum manis dari 12 weeks. ada la dlm sebulan mgkin 2 3 kali makan roti yg bercoklat manis. ok mmy tq 🥰

Banyakkan bedrest. tak boleh buat kerja berterusan dah. memang penat

2y trước

terbaikk