Baby 4 bulan flathead

Dah macam2 bantal try, rs bersalah sbb 1st time mom x alert psl flathead. Baby plk mmg xgemar tummy time wpun dh train since 1st month lg. Ramai advice suruh urut kepala baby, tp sy xberani. Baby br nk masuk 4 bulan, kepala baby dah tak lembut kan? Or mmg take time utk dia jd bentuk normal semula?

Baby 4 bulan flathead
2 Các câu trả lời

Ibu boleh beli flathead pillow kat shopee or lazada and start guna pillow tu. Don't worry ada masa lagi untuk kepala baby back to normal shape ya at least by 1 or 2 years old. Train baby sleeps sideways too in the future.

2y trước

Ahh I see, baru perasan, okay okay good👍🏻 yes kena bersabar and don't worry she will be fine later🥰

masa bb tido slalu ubah kepala..jgn bg terlentang je..kadang nnt dah tumbuh rambut bnyk tebal x nmpk dah flat

2y trước

haa alright 😊 tqsm for the tips