Bantu meniarap

Bole mama suggest ape alat2/mainan yang bole train baby meniarap? Skrg sy buat tummy time ats bantal je. #seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

Selalu tolak kaki dia sikit2 je bagi support nnti dia akan cuba mengiring . Anak sye . Sye selqlu buat mcm tu lah lepastu tummy time takya bantal dan ada bntal . Hari2 3-4 kali mcm tu tpi tu pengasuh lah layan sye kerja 😂. Dia yg ajar sye selalu

Beli yg water play mat tu sis utk tarik perhatian die masa tummy time. Mur mur je dlm RM12 camtu. Blh jgk masa tummy time tu letak flash card kat dpn die.